Automehanika

Automehaničarski popravci obuhvaćaju velik broj različitih popravaka na samom vozilu, od redovnog servisiranja vozila, popravaka kvarova na motoru (čak i do generalnog uređivanja, takozvanih generalki, gdje se motor raskapa do zadnjeg dijela i vrše se ispitivanja potrošenosti ne bi li se utvrdilo što sve točno treba promijeniti), preko pregleda i utvrđivanja potrošenosti cijelog ovjesa vozila (ovjes definira kako će se vozilo ponašati na cesti, u zavojima pogotovo i naravno na kraju na samu udobnost vožnje) nadalje, kočnice jedna od najbitnijih stvari na vozilu jer u kakvom god stanju vozilo bilo ono se mora uspjeti zaustaviti.

Po dogovoru vozilo se dovozi na pregled nakon kojeg se vlasnika informira o pronađenim kvarovima i nedostacima kao i o cijenama i rokovima popravaka nakon čega se vlasnik vozila odlučuje za opseg popravaka. Vozila se predaju i preuzimaju na lokaciji Autoservisa TUREK u Zagrebu (Adamičeva 1).

U Autoservisu TUREK vršimo i specijalizirani smo za automehaničarske popravke japanskih i korejskih vozila, konkretno brandova kao što su Mazda, Hyundai, Toyota, Honda, Kia Motors, Suzuki itd., no preuzet ćemo i servisirati i vašeg europskog limenog ljubimca.

Sa svim upitima za automehaničarske popravke slobodno nam se, bez obaveze, javite.

Automehaničarski radovi obuhvaćaju sljedeće popravke:

  servis i popravak motora
  generalno uređenje motora (generalka)
  redovni servis
  popravak ovjesa automobila
  popravak kočionog sustava i izmjena diskova
  popravak kvačila
  izmjena ulja
  izmjena svih vrsta filtera
  servis amortizera
  veliki servis (zamjena zupčastog remena)

automehanika japanskih i korejskih vozila
automehanika Hyundai KIA Nissan Mazda Suzuki Mitsubishi