O nama

Godine 1951. gospodin Ignac Turek je otvorio servis za popravak automobila. Širenjem poslovanja servis 1971. postaje ovlašteni servis za Volvo vozila i kao takav djeluje do 1992. U međuvremenu (1989. godine) postaje i ovlašteni servis za vozila Hyundai – Hyundai servis.

Autoservis Turek je obiteljski servis, tako da odlaskom u mirovinu gospodina Ignaca Tureka 1987. godine posao preuzima njegov sin Daroslav Turek.

2006. godine uz servisiranje Hyundai vozila polako počinje servisiranje ostalih korejskih te japanskih vozila. Prikuplja se sva potrebna aparatura i alat za servisiranje cijele game vozila te se dodatno školuje kako bi se popravci izvršavali maksimalno profesionalno.

2010. godine gospodin Daroslav Turek odlazi u mirovinu, a njegov posao nastavlja njegova kći Irena Petir koja radi u servisu od 1989. godine.

Danas je servis smješten na adresi Adamićeva 1 u Zagrebu u prostoru od 173m², posjeduje 3 dizalice i još 3 radna mjesta za servis vozila tako da se popravci obavljaju stručno i u najkraćem mogućem roku. Vršimo sve automehaničarske popravke i preglede vozila, autoelektričarske popravke, vršimo kompjutorsku dijagnostiku, potpuni servis klima uređaja i nudimo dezinfekciju vozila i putničke kabine ozonom.

Sva pitanja u vezi servisa vozila s radošću očekujemo i na njih promptno odgovaramo. Slobodno nam se, bez obveze, javite.

Certifikati

Magneti Marelli - Klima Sistemi
Magneti Marelli - Klima Sistemi
Certifikat MAGNETI MARELLI – Air Conditioning Systems
Hyundai – Elektronski sistem ubrizgavanja
Hyundai – Common rail ubrizgavanje
Hyundai – sustavi ovjesa i upravljanja
Hyundai – Klima sustav
Hyundai – Certified service advisor
Hyundai – Automatski mjenjač brzina
Hyundai – Sustavi ABS, TCS, ESP
Hyundai – 4WD pogon na sve kotače
Hyundai - Osnove elektrike i dijagnostike
Hyundai - Osnove elektrike i dijagnostike
Hyundai – Osnove elektrike i dijagnostike

Iz medija

Video sadržaji