Dragi vozači sigurno ste se već zapitali kako da se riješite neugodnog mirisa u vašem automobilu, mirisa plastike, dima cigareta ili slučajno zaostale hrane. Najčešće ne pomaže nikakvo pranje, sprejanje raznim osvježivačima prostora jer nakon nekog vremena neugodan miris se vraća.

Mi imamo rješenje za vas, a to je dezinfekcijski tretman putničke kabine OZONOM koji vas neće osloboditi samo neugodnog mirisa, već će uništiti i grinje koje su se nastanile u vašem vozilu, uništit će i tisuće raznih bakterija te plijesni i tako sačuvati vaše zdravlje.

Dezinfekcija ozonom jedini je učinkovit način potpune dezinfekcije putničke kabine vozila jer je ozon najjači prirodni sterilizator i oksidator (priznat je kao antibakterijski tretman od strane američkog FDA).

Ozon prodire u samu površinsku strukturu materijala te na kemijskoj razini uništava mikroorganizme. Uređaj kojim se tretira unutrašnjost automobila vrlo je učinkovit kod vozila u kojima se puši ili se u njima prevoze kućni ljubimci. Ovaj uređaj ne koristi nikakve tekućine ili zamjenjive filtere. To je napredna i ekološki prihvatljiva tehnologija.

Nakon tretmana ozonom unutrašnjost vašeg automobila bit će potpuno očišćena od mikroba i neugodnih mirisa te će dugo zadržati ugodnu svježinu.

Da bi se postiglo trajno otklanjanje neželjenih mirisa unutrašnjost automobila treba najprije grubo očistiti, isprazniti pepeljare i eliminirati sve moguće izvore mirisa. Za tretman unutrašnjosti vozila u pravilu je dovoljno do jednog sata, ali kod izrazito jakih mirisa, vrsti i intenziteu, kao recimo kod starijih automobila moguće je da se postupak mora ponoviti.